maanantai 2. maaliskuuta 2015

Maanantai...

Uusi blogi, jos nyt jaksais kirjotella tätä... Ei miul oo mitään hajua mitä tänne kirjottelisin, joten ideoita voi kertoa. :)

Mie oon siis Lappeenrannasta kotoisin, 31v bussikuski. Asun Espoossa ja miul on kaks belgianpaimenkoiraa. Ne on ihan kotikoiria vaan, ei harrasteta mitään. :)

Jospa sitä kertoilis vaan ihan vaik kuulumisia näin aluks. ;) Viikonloppu meni sairastellessa, joten tänäänkään en päässyt töihin. Kuume iski perjantaina, nousten jopa 39 asteeseen. Eikä miulla oo koskaan kuumetta, joten voitte vaa kuvitella miten olin poissa pelistä ja nukuin vaa koko viikonlopun. Sain tän ja huomisen päivän saikkua, mutta voi olla että jatkuu siitä vielä. Miulla on nyt jo, kolmekymppisenä, tää ammattitauti että selkä ei kestä.

Ja nyt kun on maannu koko viikonlopun, ni selkä on aivan jumissa. Sitä on tutkittu, otettu röntgenkuvat ja käyty fyssarilla. Välilevy painaa hermoon... Kävellä pystyn max sen 300 metriä, sit on jo pakko päästä istumaan. Painoahan miun on pakko saada pois, sitä on ihan liikaa. Mut mites se onnistuu kun ei voi kävellä? Toki salilla pystyis käydä, mut ei vaan yksinkertaisesti ole varaa. Onneks on jo melkein kevät, aattelin polkupyörän huoltaa ihan kunnolla ja sillä alkaa kulkee töihin. Matkaa ei ole kun muutama kilometri, sehän menee näppärästi. :)

Ettei tää eka postaus nyt mee vaan valitteluks, ni pakko hehkuttaa... Ens maanantaina alkaa talviloma!!! :D Viikko lomaa ja viikko pekkasia, ihanaa!!! :) Olis lomalla tarkotus lähtee iskän luokse Lappeenrantaan ainakin muutamaks päiväks. :)

Nyt lähen apteekkiin hakemaan yskänlääkettä, ennen kun yskin keuhkoni pihalle. Lopuksi viel miu ukoista kuva.
Mukavaa viikonalkua kaikille. :)

4 kommenttia:

  1. Blogiin voi kirjottaa kuulumisia, tekemisiä, ottaa kuvia ym. Suosittelen. Miulla alkaa kohta jo kuudes vuosi :)
    Mieluummin mie täältä lueskelen kuulumisia ku facesta.

    VastaaPoista
  2. Vähän tää on vielä hakusessa, mut ehkä nyt innostun kirjottelemaan useemmin. ;) Tuonki tekstin kirjotin kännykällä, joten tauollakin töissä voi päivittää blogia. :D

    VastaaPoista
  3. Tätä oli mukava lukea:)

    VastaaPoista

Jätä edes pieni merkki, että olet käynyt. :)