lauantai 11. huhtikuuta 2015

Lauantai

Ja heti tuli taukoa kirjottamiseen... Nyt on uus tietokone, ni on parempi kirjotella. Edellinen kone oli miniläppäri, ei sellasel tee mitää... Ainakaan jos on yhtä hyvä näkö ku miulla, en nähny lukea. :D

Oon kyllä taitava... Onnistuin jotenkin taitavasti poistamaan edellisen postauksen, ei kyllä mitään havaintoa että miten! :D Tekniikan ihmelapsi taas vauhdissa... ;)

Eipä miulle nyt ole mitää erikoista tapahtunu, ellei ota huomioon "ylennystä" töissä. Meidän varikolla on sellanen taulu, missä on että kuinka monta päivää ollaan selvitty ilman kolareita. Eli jos joku ajaa mein kylkeen tulemalla kolmion takaa, niin tää taulu ei nollaannu. Mutta jos itse hölmöillään liikenteessä, niin taulu menee nollille. Noh, pomo sit kysy miulta että olisinko halukas tälläseen hommaan, että jos samalle kuljettajalle sattuu parikin kolaria oman huolimattomuuden takia, niin olisinko mie halukas olemaan valvojana näille kuskeille. Että menisin heidän kyytiin sitä mukaa kun kolaroivat. Olenhan mie jo ennestään perehdyttäjä uusille kuljettajille, ni miksei tämäkin sit menis siinä sivussa. :) Raportoin pomolle ja annan palautetta suoraan kuljettajalle... Onhan sekin vaihtelua tuon ajamisen rinnalla. :)

Miulla on tää viikko ollu aika vaikee, kun on selkä ollu perhanan kipee. olin joku aika sitten 1.5kk sairaslomallakin sen takia, mut nyt joudun sinnittelee töissä kun ei oo varaa sairastella. On otettu röntgen selästä ja olen käyny ortopedillä, mut ei sille oikein mitään voi tehä. Välilevy painaa hermoon... Yhtä tuskaa on yrittää kävellä yhtään enempää kun 300 metriä tai seisoa paikallaan paria minuuttia. Joku aika sitten yritin tehä pidemmän lenkin koirien kanssa, ni sit kun pääsin oman talon kulmalle, ni jalat petti alta. Oli pakko hetki istua maassa pari minuuttia, että kipu hävis. Ja lääkärien mielestä ei ole halvaantumisvaaraa... Tiiä nyt sit mitä täs tapahtuu... :( Onneks on koirapuistot keksitty, ni ukot pääsee sinne purkamaan energiaansa!!! :) Ja onneks on ihana ystävä, joka pystyy käydä koirien kanssa pidemmällä lenkillä!! :)

Nyt tulee postaus ilman mitään kuvia, kun tänään ostin tän koneen ja kaikki kuvat on tietenkin vanhassa koneessa. Enkä puhelimesta osaa siirtää tälle koneelle kuvia vielä... Yritin kyllä! :D

Jospa sitä alkais kattelee vaik jotain leffaa täs aikani kuluks, väsyttäis kyllä jo... Nooh, huomenna saa onneks nukkua. :)

Hyvää yötä! :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä! Että sait uuden koneen ja jos nyt innostuisit bloggailemaan, mie aion yrittää taas enemmän.

    VastaaPoista
  2. Oli pakko ostaa, kun verkkokaupassa oli niin hyvä tarjous! :D

    VastaaPoista

Jätä edes pieni merkki, että olet käynyt. :)