perjantai 17. huhtikuuta 2015

Perjantai ja sairaslomalla

Niinhän siinä taas kävi, että oon ollu maanantaista asti sairaslomalla. Ja edelleen tuon saakelin selän takia. Lääkärit vaan levittelee käsiään, eikä mitään apua saa mistään. Voin sanoa, et kyllä nyt alkaa mennä hermot... En pysty edes koiria käyttää ulkona! Nyt pojat ovat kaverilla hoidossa, saavat siellä ainakin liikuntaa. Toki oon käyttäny koirapuistossa juoksemassa, mut kun en saa edes sen vertaa käytettyä ulkona (ilman kipua) että tekisivät aamupissat. Miul alkaa keinot ja ideat loppua... Sekä etenkin voimat! Nyt kun kaikki muut asiat on hyvin, ni alkaa terveys mennä. Ja oon vasta 31-v! :( Onneks on ihania ystäviä, jotka jaksaa tsempata... :)

Ja mie en luovuta nyt täs vaihees, kun paljon pahempaakin on koettu!!! :D

Tänään olis mentävä työkaverille kyläilemään, tai oikeestaan ensin oltiin työkavereita ja nyt ystäviä. :D Hää osti miehensä kanssa omakotitalon Veikkolasta, nyt meen kattomaan millasen. :) Ja on kyl kiva nähä piiiiiitkästä aikaa N! :)

Nyt kun koiruudet on kaverilla hoidossa, ni tältä samaiselta kaverilta on miulla hoidossa tällänen karvatassu:


Mimosa, eli Mimmi, eli Mimmukka. <3 Aivan ihana pikku mussukka, juoksee miun perässä ympäri kämppää ja huutaa mennessään. :D Ei edes mau'u, vaan ihan huutaa. :D Ihan hassu pikku prinsessa. Nytkin pötköttelee ihan kiinni miussa täs sohvalla. :)

Kaipa se ois keitettävä aamukahvit ja vaik vähä siivottava täällä, pyykkiäkin ois pestävä... Huoh. ;)

Hauskaa viikonloppua kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä edes pieni merkki, että olet käynyt. :)