tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tiistai

Taas olen lomalla! Tällä kertaa ihan kesälomalla... :D Ensimmäinen osa kesälomasta on lusittu tämän viikon jälkeen. Toinen osa on sit elokuun puolessa välissä, ei sentään tartte ens kesään asti odotella seuraavaa lomaa. :D 

Nyt on jonkin verran tapahtunu... Mistähän alottaisin, no vaikka siitä etten ole sinkku enää. Tai ainakin uhkaavasti vaikuttaa siltä! ;) Se piti paikkansa... Kun lopettaa etsimisen, se tulee jostain. Ja tulikin oikea helmi, kuten miun siskontyttö sanoi. :) Miun menneisyyden tietäen, aion edetä rauhallisesti enkä aio pitää kiirettä. Hitaasti, mutta varmasti... ;)

Selkä on edelleen yhtä huonossa kunnossa kun ennenkin, mut en jaksa stressata sitä enää. Tuskin sitä kuntoon enää saa... Vituttaa kyllä ankarasti, kun ei nuo lääkärit osaa mitään. Sen verran fysioterapeutti sanoi, ettei ole välilevynpullistuma. Joku toinen luu ottaa kiinni lonkkaluuhun, hankaavat yhteen, en tiiä... Tavoitteena olis 5kg saada pudotettua elokuun loppuun mennessä, mut miusta tuntuu et se on tippunu jo nyt... Oon muuttanu ruokavaliotani, toki herkuttelen välillä mut en enää niin usein.

Eniten stressaan miun iskästä, hää ei syö kunnolla ja sairastelee... Sisko on joutunu huolehtimaan paljon iskästä, mie kun asun 230 km:n päässä ni ei oikei onnistu samalla tavalla miun auttaa. Olen kyllä puhutteluja iskälle pitäny, on kai hää niitä vähän kuunnellu ja ottanu opikseen... Toivottavasti. Iskä ei oo vissiin vieläkään päässy yli äitin kuolemasta, vaikka siitä on jo 4 vuotta. En kyllä miekään täysin yli ole päässy, mut menee jo paljon paremmin! :)

Miun pitää vissiin nyt äkkiä pakata, kun lähden kohta Tammisaareen miehekkeen luokse ekaa kertaa... Ja mieheke pääsee kohta jo töistä ja tulee hakemaan miut.

Mukavaa kesää kaikille, jos en ennen sen loppua enää kirjota! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä edes pieni merkki, että olet käynyt. :)